• Beklædning
 • Fodtøj
 • Skitøj
 • Skiudstyr
 • Snowboards
 • Telte
 • Rygsække & Tasker
 • Soveposer & Liggeunderlag
 • Klatreudstyr
 • Mad, Drikke & Campinggrej
 • Diverse

Nikwax Tent & Gear Solar Proof

Den sikre, højtydende, imprægnering og UV filter der er nem at bruge til alle vejrbestandige syntetiske tekstiler.
Tilføjer holdbar vandafvisning, øger tekstilets styrke & beskytter mod UV nedbrydning, en påføring fordobler tekstilets levetid. Kan anvendes på våde eller tørre syntetiske stoffer.
Indhold: 500 ML.
Nu: 98,95 kr.
Før: 189,95 kr.
Antal
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
 • Beskrivelse

Hvorfor eksponering for UV kan kompromittere syntetiske materialer.

Syntetiske stoffer, der anvendes til telte og rygsække er belagt med en vandafvisende behandling. Eksponering for ultraviolet (UV) lys ødelægger både vandafvisning og fører til en reduktion i stoffets rivestyrke, hvilket reducerer udstyrets levetid betydeligt.

Anvendelsen af Nikwax Tent & Gear SolarProof® kan fordoble den effektive levetid af udstyr ved at beskytte mod UV-skader, og samtidig give holdbar vandafvisning (DWR) for at holde regnen ude.

Telt-og rygsæk-stoffer er lette og stærke, men sårbare.

Telte og rygsække anvender syntetiske stoffer, såsom nylon eller polyester med en tynd vandtæt polyurethan (PU) eller elastomer belægning på indersiden, og en holdbar vandafvisning (DWR)-belægning på ydersiden. Denne kombination giver stor styrke og vandtæthed, kombineret med lav vægt, som er ideelle egenskaber for udendørsudstyr.

Desværre er disse stoffer sårbare over for sollys og med to ugers kontinuerlig eksponering, kan de miste op til halvdelen af deres styrke. Desuden vil den indre belægning blive nedbrudt, hvis den efterlades fugtig i lange perioder.

Nikwax Tent & Gear SolarProof® beskytter hele stoffet, fra virkningerne af både UV-og vand.

Enhver, der er aktiv udendørs behov vandtæt udstyr.

Uanset om det er en rygsæk der bruges dagligt, cykeltasker på din cykel, eller et telt til sommerferien, har de fleste af os udendørsudstyr i en eller anden form. Nikwax Tent & Gear SolarProof® hjælper dit udstyr med at fungere bedre og i længere tid.

Brug Nikwax Tent & Gear SolarProof®, når dit grej er nyt.

For mest effektivt at udnytte den ultraviolette (UV) og holdbar vandafvisning (DWR) beskyttelse fra Nikwax Tent & Gear SolarProof®, er det bedst hvis det påføres på nyt udstyr.

Under brug af udstyret vil stoffet opsamle snavs og andre forurenende stoffer, som stopper vandet fra at danne dråber på stofoverfladen. Når dette sker, kan DWR revitaliseres ved at rense med Nikwax Tech Wash®. Med tiden, vil DWR fortage sig gennem brug.

Både DWR og UV-beskyttelse kan genskabes ved genanvendelse af Nikwax Tent & Gear SolarProof®.

Da det er vandbaseret, er Nikwax Tent & Gear SolarProof® sikkert at anvende.

Alternative imprægneringsprodukter er ofte opløsningsmiddel-baserede aerosoler; de kan også være vandbaserede og bruge fluorocarboner. Aerosolprodukter er brandfarlige. Fluorocarboner udgør en potentiel risiko for miljøet og for forbrugernes sundhed på lang sigt.

Nikwax Tent & Gear SolarProof® er et sikkert produkt at bruge på dit udendørsudstyr. Det er vandbaseret, ikke-brændbart, indeholder ingen flygtige organiske forbindelser (VOC'er) og er fri for fluorocarboner.

Nikwax Tent & Gear SolarProof® er specielt designet og optimeret til udendørsudstyr for at give holdbar vandafvisning (DWR) og ultraviolet (UV) beskyttelse. I modsætning til opløsningsmiddel-baserede produkter, som skal anvendes på tørre materialer, kan Nikwax Tent & Gear SolarProof® anvendes til våde eller tørre stoffer. Så hvis dit udstyr er vådt er der ingen grund til at vente på, at det tørrer, før du behandler det med Nikwax Tent & Gear SolarProof®.

For at opnå de bedste resultater, skal du sørge for, at bruge det rigtige produkt.

Nikwax Tent & Gear SolarProof® er specielt udviklet til syntetisk udendørsudstyr for at give holdbar vandafvisning (DWR) og ultraviolet (UV) beskyttelse.

Hvis dit udstyr er lavet af bomuld, polybomuld eller lærred, skal du sørge for at bruge Nikwax Cotton Proof™ for at opnå de bedste resultater.

Hvordan Nikwax Tent & Gear SolarProof® giver dobbelt beskyttelse.

Nikwax Tent & Gear SolarProof® tilføjer holdbar vandafvisning (DWR), til den højest mulige standard, og ultraviolet (UV) beskyttelse for at begrænse reduktion af stoffets rivestyrke forårsaget af UV-stråler.

Nikwax Tent & Gear SolarProof® der kan anvendes på våd eller tør syntetiske stoffer. Det er vandbaseret, ikke-aerosole, ikke-brandfarlige, ikke-farlige og miljøvenlige. Det indeholder ingen skadelige opløsningsmidler eller flygtige organiske forbindelser (VOC'er), og er helt fri for fluorocarboner.

Nikwax Tent & Gear SolarProof® sparer dig penge ved potentielt at fordoble levetiden af dit grej.

Som alle Nikwax-produkter, er Nikwax Tent & Gear SolarProof® sikkert at bruge.

Nikwax gør alt for at minimere virkningen af Nikwax-produkter på miljøet og på dig, forbrugeren. Nikwax imprægneringsprodukter er vandbaserede, ikke-aerosole, ikke-brandfarlige, ikke-farlige og miljøvenlige. De indeholder ingen skadelige opløsningsmidler eller flygtige organiske forbindelser (VOC'er), og er helt fri for fluorocarboner (som har vist sig at være vedholdende i miljøet og har været forbundet med alvorlige sundhedsmæssige problemer).

Folk, der bruger Nikwax Tent & Gear SolarProof® siger, at det virker perfekt.

Nikwax Tent & Gear SolarProof® er det foretrukne produkt for professionelle udendørstrænere.

For at finde ud af mere om folk, der bruger Nikwax Tent & Gear SolarProof® og andre Nikwax-produkter, så tag et kig på vores brugerfeedbackside.

Nikwax Tent & Gear SolarProof® kan også påføres i hånden:

Bedst resultat opnås ved først at vaske i Nikwax Tech Wash®. Tørring er ikke nødvendig før imprægnering.

 • Afdæk arbejdsomrĂĄdet og placer det ønskede fladt ud eller rejs teltet, og gør det vĂĄdt.
 • Spray jævnt pĂĄ ydersiden. UndgĂĄ ryksæk remme.
 • 3. Vent i 2 min. Fjern overskuds produkt med en fugtig klud.
 • Undersøg omhyggeligt at ingen steder er overset.
 • Efter et par min. undersøges for og fjernes overskudsprodukt med en fugtig klud.

Der kan forekomme pletter på tekstilen, hvis overskudsvoks ikke er fjernet. Prøv på et skjult sted først.

Brug ca. 50 ml. fortyndet produkt pr. m2 som udgangspunkt, men forbruget er afhængig af tekstilets tilstand.

Til vedligeholdelse vask altid i Nikwax Tech Wash®. Brug ikke produkter indeholdende opløsningsmidler.

Brug Nikwax Cotton Proof™ til imprægnering bomuld, bomuldsblandinger og kanvas.

Nikwax Tent & Gear SolarProof®-behandlet udstyr behøver ikke varme for at udvikle holdbar vandafvisning (DWR).

DWR og ultraviolet (UV) beskyttelse vil udvikle sig når stoffet er tørt. Lad det imprægnerede tørre helt inden det pakkes væk.