• Beklædning
 • Fodtøj
 • Skitøj
 • Skiudstyr
 • Snowboards
 • Telte
 • Rygsække & Tasker
 • Soveposer & Liggeunderlag
 • Klatreudstyr
 • Mad, Drikke & Campinggrej
 • Diverse

Nikwax Soft Shell Proof 300ML

Den sikre, højtydende, nem imprægnering under vask til softshell-tøj.
Tilføjer holdbar vandafvisning, genopliver åndbarhed - i en vaskemaskine.
Nu: 59,95 kr.
Før: 119,95 kr.
Antal
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
 • Beskrivelse

Hvorfor åndbarhed afhænger af vandafvisning.

Åndbart, vandtæt softshell-tøj har størst sandsynlighed for at blive svedigt og vådt indeni, når det bruges under fugtige eller våde forhold. Hvis det ydre stof absorberer vand, kan tøjet miste op til 70% af sin åndbarhed. Derfor skal holdbar vandafvisning (DWR) på det ydre stof af din softshell-jakke vedligeholdes for at sikre komfort. Det vil gradvist fortage sig og skal så fornys med Nikwax SoftShell Proof™.

Softshells giver alsidighed.

Softshell-stof kombinerer ønskelige egenskaber ved traditionelt vandtæt tøj og fleece-tøj for at forbedre brugerens komfort og samtidig give beskyttelse under de fleste vejrforhold.

Softshells er åndbare og elastiske og samtidig også meget vand-og vindafvisende. De tilpasser sig formen af bæreren, tillader transport af fugt væk fra kroppen og samtidig afviser de vand og beskytter mod kulde. Softshells giver et alsidigt ydre lag, der kan håndtere de fleste forhold.

For at opretholde deres vandafvisningsevne og åndbarhed er det vigtigt, at holdbar vandafvisning (DWR) belægningen opretholdes. Nikwax SoftShell Proof™ er specielt formuleret til at lade softshell-stoffer opretholde en optimal ydeevne.

Softshell-tøj er til aktive, udendørsmennesker.

Enhver, der er aktiv udenfor i fugtige eller våde forhold vil drage fordel af åndbart, vandtæt softshell-tøj. Uanset om du er en bjergbestiger, cyklist, går tur med hunden eller arbejder udendørs som landmand eller landmåler, vil softshell-beklædningsgenstande give komfort og beskyttelse.

Brug Nikwax SoftShell Proof™, når din softshell-beklædningsgenstand opsuger vand.

Dit softshell-tøj kan opsuge vand, bare fordi det er snavset. Prøv først at rense det med Nikwax Tech Wash®, og hvis det er forholdsvis nyt, eller for nylig er blevet imprægneret igen, vil holdbar vandafvisning (DWR) blive revitaliseret bare fra selve rensningen. Men når tøjet først er blevet grundigt slidt, skal du tilføje DWR ved at bruge Nikwax SoftShell Proof™, men først efter rengøring med Nikwax Tech Wash®.

Åndbart softshell-tøj skal bruge Nikwax SoftShell Proof™ for at bevare ydeevnen.

Alternative imprægneringsprodukter er ofte opløsningsmiddel-baserede aerosoler; de kan også være vandbaserede og bruge fluorocarboner. Aerosolprodukter er brandfarlige. Fluorocarboner udgør en potentiel risiko for miljøet og for forbrugernes sundhed på lang sigt.

Nikwax SoftShell Proof™ er et produkt der er sikkert at bruge på åndbare, softshell-toj. Det er vandbaseret, ikke-brændbart, indeholder ingen flygtige organiske forbindelser (VOC'er) og er fri for fluorocarboner. Det er blevet specielt designet og optimeret til åndbart, softshell-tøj, og giver holdbar vandafvisning (DWR) samtidig med, at det bevarer åndbarhed. Nikwax SoftShell Proof™ kræver ingen varme for at udvikle sin DWR, så det er ikke nødvendigt at bruge en tørretumbler for at opnå de bedste resultater.

Ordentlig rensning kan være lige så vigtig som imprægnering.

Brug af det rigtige rengøringsprodukt er lige så vigtigt som at bruge det rigtige imprægneringsprodukt. Traditionelle vaskemidler efterlader en tynd vand-absorberende film på materialer, som maskerer deres holdbar vandafvisning (DWR). Derfor skal du altid rense dit vandtætte tøj med Nikwax Tech Wash®. Husk, at snavs modarbejder vandafvisning, så regelmæssig rengøring vil forbedre ydeevnen.

Hvordan Nikwax SoftShell Proof™ Wash-In beskytter.

Nikwax SoftShell Proof™ Wash-In er den førende producent på markedet. Det er nemt og hurtigt at anvende i en vaskemaskine og dets høje holdbar vandafvisning (DWR) udvikler sig under lufttørring. Vaskemaskine-anvendelsen sikrer, at behandlingen går lige igennem beklædningsgenstanden, behandler sømme, tape og bånd, samt stoffet. Når behovet for tørretumbleren er fjernet, sparer dette også energi og beskytter mere sårbart, ældre tøj fra varme. Nikwax SoftShell Proof™ Wash-In er blevet specielt designet og optimeret til åndbart, softshell-tøj, og det efterlader en fleksibel vandafvisende behandling på de enkelte fibre der giver vanddamp mulighed for at passere og opretholder dermed åndbarhed.

Som alle Nikwax-produkter, er Nikwax SoftShell Proof™ sikkert at bruge.

Nikwax gør alt for at minimere virkningen af Nikwax-produkter på miljøet og på dig, forbrugeren. Nikwax imprægneringsprodukter er vandbaserede, ikke-aerosole, ikke-brandfarlige, ikke-farlige og miljøvenlige. De indeholder ingen skadelige opløsningsmidler eller flygtige organiske forbindelser (VOC'er), og er helt fri for fluorocarboner (som har vist sig at være vedholdende i miljøet og har været forbundet med alvorlige sundhedsmæssige problemer).

Folk, der bruger Nikwax SoftShell Proof™ siger, at det virker perfekt.

Nikwax SoftShell Proof™ er det foretrukne produkt for professionelle udendørstrænere.

For at finde ud af mere om folk, der bruger Nikwax SoftShell Proof™ og andre Nikwax-produkter, så tag et kig på vores brugerfeedbackside.

Brug Nikwax SoftShell Proof™ Wash-In i vaskemaskinen:

Bedst resultat opnås ved først at fjerne alle ikke vaskbare dele efterfulgt af vask i Nikwax Tech Wash® – der behøves ingen tørring inden imprægnering.

 • 1. Fjern sæberester fra sæbeskuffen.
 • 2. Kom den rene beklædning i maskinen max. 2 dele.
 • 3. Brug 100ml. pr. beklædning.
 • 4. Vask pĂĄ 30 grader og centrifuger pĂĄ lave omdrejninger.

For at bevare imprægneringen vask altid i Nikwax Tech Wash®. Brug ikke skyllemiddel.

Nikwax SoftShell Proof™ Wash-In kan også påføres i hånden:

Brug handsker.

 • 1. Placer den rene beklædningen i vask/balje med hĂĄndvarmt vand.
 • 2. Brug 100ml pr beklædning.
 • 3. Rør rundt for at blande og lad det trække i 5-10 min, inden du omhyggelig vasker i hĂĄnden.
 • 4. Skyl i kold vand til skyllevandet er helt klar.

Nikwax SoftShell Proof™ behandlet tøj behøver ikke varme for at udvikle holdbar vandafvisning (DWR):

Hæng til tørre eller tør i tumbler hvis vaskeanvisningen tillader det.