• Beklædning
 • Fodtøj
 • Skitøj
 • Skiudstyr
 • Snowboards
 • Telte
 • Rygsække & Tasker
 • Soveposer & Liggeunderlag
 • Klatreudstyr
 • Mad, Drikke & Campinggrej
 • Diverse

Nikwax TX.Direct Wash-In 1L

Den Nr. 1 sikre, højtydende, imprægnering der er nem at bruge til regnvejrstøj.
Tilføjer holdbar vandafvisning, genopliver åndbarhed - i en vaskemaskine.
Indhold: 1L.
Nu: 167,95 kr.
Før: 299,95 kr.
Antal
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
 • Beskrivelse

Hvorfor åndbarhed afhænger af vandafvisning.

Åndbart, vandtæt tøj har størst sandsynlighed for at blive svedigt og vådt indeni, når det bruges under fugtige eller våde forhold. Hvis det ydre stof absorberer vand, kan tøjet miste op til 70% af sin åndbarhed. Derfor skal holdbar vandafvisning (DWR) på det ydre stof af din jakke vedligeholdes for at sikre komfort. Det vil gradvist fortage sig og skal så fornys med Nikwax TX.Direct®.

Vandtæt tøj skal være åndbart.

Når vi arbejder hårdt, sveder vi. Fordampningen af sved køler os ned så vi føler os godt tilpas. Men, når det regner, vil vi undgå at blive våde, så vi tager vandtæt overtøj på for at holde os tørre.

Det vandtætte stof skal tillade vanddamp at passere gennem stoffet, eller "ånde", ellers kan vores sved ikke fordampe, hvilket resulterer i at vi overophedes og bliver våde fra kondens. Desuden, hvis det ydre stof i dit tøj absorberer vand og 'gennemblødes', vil dets åndbarhed blive reduceret, og få dig til at føle dig klam og våd.

Nikwax TX.Direct® tilføjer holdbar vandafvisning (DWR), som forhindrer vandabsorption, samtidig med at det opretholder åndbarhed og holder dine fødder tørre og behagelige.

Åndbart, vandtæt tøj er til aktive, udendørsmennesker.

Enhver, der er aktiv udenfor i fugtige eller våde forhold vil drage fordel af åndbart, vandtæt tøj. Uanset om du er en bjergbestiger eller går tur med hunden, eller du arbejder udendørs som landmand eller landmåler, har du brug for godt regntøj.

Brug Nikwax TX.Direct® når dit regntøj opsuger vand.

Dit regntøj kan opsuge vand, bare fordi det er snavset. Prøv først at rense det med Nikwax Tech Wash®, og hvis det er forholdsvis nyt, eller for nylig er blevet imprægneret igen, vil holdbar vandafvisning (DWR) blive revitaliseret bare fra selve rensningen. Men når tøjet først er blevet grundigt slidt, skal du tilføje DWR ved at bruge Nikwax TX.Direct®, men først efter rengøring med Nikwax Tech Wash®.

Åndbart regntøj skal bruge Nikwax TX.Direct® for at bevare ydeevnen.

Alternative imprægneringsprodukter er ofte opløsningsmiddel-baserede aerosoler; de kan også være vandbaserede og bruge fluorocarboner. Aerosolprodukter er brandfarlige. Fluorocarboner udgør en potentiel risiko for miljøet og for forbrugernes sundhed på lang sigt.

Nikwax TX.Direct® er et produkt der er sikkert at bruge på åndbare, vandtætte stoffer. Det er vandbaseret, ikke-brændbart, indeholder ingen flygtige organiske forbindelser (VOC'er) og er fri for fluorocarboner. Nikwax TX.Direct® er blevet specielt designet og optimeret til åndbart, vandtæt tøj, og giver holdbar vandafvisning (DWR) samtidig med, at det bevarer åndbarhed. Nikwax TX.Direct® kræver ingen varme for at udvikle sin DWR, så det er ikke nødvendigt at bruge en tørretumbler for at opnå de bedste resultater. Når tøj med tapede sømme bliver brugt, bliver tapens klæbningsevne svagere, mere skrøbelig og modtagelig over for varme, så det er bedst at undgå tørretumbleren.

Ordentlig rensning kan være lige så vigtig som imprægnering.

Brug af det rigtige rengøringsprodukt er lige så vigtigt som at bruge det rigtige imprægneringsprodukt. Traditionelle vaskemidler efterlader en tynd vand-absorberende film på materialer, som maskerer deres holdbar vandafvisning (DWR). Derfor skal du altid rense dit vandtætte tøj med Nikwax Tech Wash®. Husk, at snavs modarbejder vandafvisning, så regelmæssig rengøring vil forbedre ydeevnen.

Hvordan Nikwax TX.Direct® Wash-In beskytter.

Nikwax TX.Direct® Wash-In er den førende producent på markedet. Det er nemt og hurtigt at anvende i en vaskemaskine og dets høje holdbar vandafvisning (DWR) udvikler sig under lufttørring. Vaskemaskine-anvendelsen sikrer, at behandlingen går lige igennem beklædningsgenstanden, behandler sømme, tape og bånd, samt stoffet. Når behovet for tørretumbleren er fjernet, sparer dette også energi og beskytter mere sårbart, ældre tøj fra varme. Nikwax TX.Direct® Wash-In er blevet specielt designet og optimeret til åndbart, vandtæt tøj, og det efterlader en fleksibel vandafvisende behandling på de enkelte fibre der giver vanddamp mulighed for at passere og opretholder dermed åndbarhed.

Som alle Nikwax-produkter, er Nikwax TX.Direct® sikkert at bruge.

Nikwax gør alt for at minimere virkningen af Nikwax-produkter på miljøet og på dig, forbrugeren. Nikwax imprægneringsprodukter er vandbaserede, ikke-aerosole, ikke-brandfarlige, ikke-farlige og miljøvenlige. De indeholder ingen skadelige opløsningsmidler eller flygtige organiske forbindelser (VOC'er), og er helt fri for fluorocarboner (som har vist sig at være vedholdende i miljøet og har været forbundet med alvorlige sundhedsmæssige problemer).

Folk, der bruger Nikwax TX.Direct® siger, at det virker perfekt.

Nikwax TX.Direct® er det foretrukne produkt for professionelle udendørstrænere. For at finde ud af mere om folk, der bruger Nikwax TX.Direct® og andre Nikwax-produkter, så tag et kig på vores brugerfeedbackside.

Brug Nikwax TX.Direct® Wash-In i vaskemaskinen.

Bedst resultat opnås ved først at fjerne alle ikke vaskbare dele efterfulgt af vask i Nikwax Tech Wash® – der behøves ingen tørring inden imprægnering.

 • Fjern sæberester fra sæbeskuffen.
 • Kom den rene beklædning i maskinen max. 2 dele.
 • Brug 2 hele hætter (100 ml. ) pr. beklædning.
 • Vask pĂĄ 30 grader og centrifuger pĂĄ lave omdrejninger.

Maskinvask ikke beklædning, hvor de tapede sømme er løsnet*.

For at bevare imprægneringen vask altid i Nikwax Tech Wash®. Brug ikke skyllemiddel.

*Dårligt tapede sømme som har løsnet sig på gl. beklædning, kan limes med en passende klar lim, efter imprægnering og tørring.

Nikwax kan påføres i hånden.

Brug handsker.

 • Kom 1 ren beklædning i 6 liter hĂĄndvarm vand i en vask eller balje.
 • Kom en hel hættefuld (50ml) TX.Direct® i vandet.
 • Rør rundt for at blande og lad det trække i 5-10 min., inden du omhyggelig vasker i hĂĄnden.
 • Skyl i kold vand til skyllevande er helt klar.

Nikwax-behandlet tøj behøver ikke varme for at udvikle holdbar vandafvisning (DWR>).

Hæng til tørre eller tør i tumbler hvis vaskeanvisningen tillader det.