• Beklædning
 • Fodtøj
 • Skitøj
 • Skiudstyr
 • Snowboards
 • Telte
 • Rygsække & Tasker
 • Soveposer & Liggeunderlag
 • Klatreudstyr
 • Mad, Drikke & Campinggrej
 • Diverse
Den Nr. 1 sikre, højtydende, rengøringsmiddel der er nem at bruge til regnvejrstøj og udstyr.
Renser effektivt og giver nyt liv til ĂĄndbarheden og vandafvisningen.
Indhold: 5L.
Nu: 499,95 kr.
Før: 699,95 kr.
Antal
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
 • Beskrivelse

Hvorfor åndbarhed afhænger af vandafvisning.

Åndbart, vandtæt tøj har størst sandsynlighed for at blive svedigt og vådt indeni, når det bruges under fugtige eller våde forhold. Hvis det ydre stof absorberer vand, kan tøjet miste op til 70% af sin åndbarhed. Derfor skal holdbar vandafvisning (DWR) på det ydre stof af din jakke vedligeholdes for at sikre komfort. Nikwax Tech Wash® vil revitalisere DWR og dermed åndbarheden af dit tøj.

Vandtæt tøj skal være åndbart.

Når vi arbejder hårdt, sveder vi. Fordampningen af sved køler os ned så vi føler os godt tilpas. Men, når det regner, vil vi undgå at blive våde, så vi tager vandtæt overtøj på for at holde os tørre.

Det vandtætte stof skal tillade vanddamp at passere gennem stoffet, eller "ånde", ellers kan vores sved ikke fordampe, hvilket resulterer i at vi overophedes og bliver våde fra kondens. Desuden, hvis det ydre stof i dit tøj absorberer vand og 'gennemblødes', vil dets åndbarhed blive reduceret, og få dig til at føle dig klam og våd.

Nikwax Tech Wash® vil revitalisere holdbar vandafvisning (DWR) og forebygge vandoptagelse, og samtidig vedligeholde åndbarhed og holde dig tør og behagelig.

Åndbart, vandtæt tøj er til aktive, udendørsmennesker.

Enhver, der er aktiv udenfor i fugtige eller våde forhold vil drage fordel af åndbart, vandtæt tøj. Uanset om du er en bjergbestiger eller går tur med hunden, eller du arbejder udendørs som landmand eller landmåler, har du brug for godt regntøj.

Brug Nikwax Tech Wash® når dit vandtætte fodtøj og udstyr opsuger vand.

Dit vandtætte tøj og udstyr kan opsuge vand, fordi holdbar vandafvisning (DWR) er blevet kompromitteret af snavs, eller fordi det er blevet rengjort med et konventionelt vaskemiddel. Snavs tiltrækker vand og regelmæssige rengøringsmidler efterlader vandtiltrækkende (hydrofile) rester, der fører til, at stoffet "bliver gennemblødt" i våde eller fugtige forhold. Hvis dit vandtætte tøj eller udstyr er forholdsvis nyt, eller for nylig er blevet behandlet med en Nikwax-vandtætner, så vil rensning med Nikwax Tech Wash® ikke kun fjerne forurenende stoffer, såsom snavs og rester efterladt af rengøringsmidler, men også revitalisere DWR.

Sørg for, at du renser med det rigtige produkt.

Konventionelle rengøringsmidler efterlader en vandtiltrækkende (hydrofil) rest, der maskerer holdbar vandafvisning (DWR), hvilket forårsager at materialer absorberer vand og 'gennemblødes' i fugtige eller våde forhold. Derfor skal de undgås ved rengøring af vandtætte tøj og udstyr.

Produkter, der hævder at rengøre og imprægnere på samme tid er generelt ikke særlige effektive rengøringsmidler og kan holde snavs inde. Brug Nikwax Tech Wash® til at rengøre dit vandtætte tøj og udstyr sikkert, og revitaliser samtidig DWR og åndbarhed.

Du behøver ikke at genimprægnering, hver gang du renser.

Regelmæssig rengøring vil øge dit udstyr. Med regelmæssig rengøring, bør du være i stand til at rense dit grej 5-6 gange med Nikwax Tech Wash® før det kræver genimprægnering. Når Nikwax Tech Wash® alene ikke revitaliserer holdbar vandafvisning (DWR) i dit grej (f. eks. der dannes ikke vanddråber på stofoverfladen), er det tid til at genimprægnere ved hjælp af passende Nikwax-vandtætner.

Hvordan Nikwax Tech Wash® bevarer dit udstyr.

Nikwax Tech Wash® er et meget effektivt rengøringsmiddel som er blevet specielt designet og optimeret til åndbart, vandtæt stoffer.

Nikwax Tech Wash® er et meget effektivt rengøringsmiddel. Derudover vil det revitalisere eksisterende holdbar vandafvisning (DWR) og genoplive åndbarhed. Det er den sikre måde at rengøre dit vandtætte tøj og udstyr på.

Anvendelse i en vaskemaskine er hurtigt, nemt og sikrer, at hele tøjet rengøres grundigt.

Som alle Nikwax-produkter, er Nikwax Tech Wash® sikkert at bruge.

Nikwax gør alt for at minimere virkningen af Nikwax-produkter på miljøet og på dig, forbrugeren. Nikwax undgår materialer i sine rengøringsmidler såsom palmeolie, der stammer fra ikke-bæredygtige plantager.

Nikwax Tech Wash® er miljøvenlige, ikke-farlige, vandbaserede og biologisk nedbrydelige.

Folk, der bruger Nikwax Tech Wash® siger, at det virker perfekt.

Nikwax Tech Wash® er det foretrukne produkt for professionelle udendørstrænere. For at finde ud af mere om folk, der bruger Nikwax Tech Wash® og andre Nikwax-produkter, så tag et kig på vores brugerfeedbackside.

Brug Nikwax Tech Wash® i vaskemaskinen.

Brug ren Nikwax Tech Wash® og evt. nylonbørste til at fjerne pletter inden vask. Fjern alle ikke vaskbare dele. Ryst godt før brug. Følg vaskeanvisningen. Brug ikke skyllemiddel.

 • Fjern alle sæberester fra sæbeskuffen.
 • Kom beklædningen i maskinen (max 2 dele).
 • Brug 3 fulde hætter* (150ml) i omrĂĄder med medium til hard vand**, og 2 fulde hætter* (100ml) i omrĂĄder med blødt vand.
 • Følg vaskeanvisningen.

Nikwax Tech Wash® kan også påføres i hånden.

Brug handsker.

 • Placer beklædningen I vask/balje med 6L hĂĄndvarmt vand.
 • Brug 3 fulde hætter* (150ml) i omrĂĄder med medium til hĂĄrd vand**, og 2 fulde hætter* (100ml) i omrĂĄder med blødt vand. Doseringen er nok til 1-2 beklædningsdele.
 • Skyl 3 gange i rent vand.

*Vandets hårdhed kan oplyses på dit vandværk.

Nikwax Tech Wash®-behandlet tøj skal ikke tørres før genimprægnering.

Hvis genstanden ikke kræver genimprægnering, hæng til tørre eller hvis vaskeanvisningen tillader det, tør i tumbler på lave grader.