• Fragtfrit ved køb for over 999,95
  • Levering 1-2 dage pĂĄ lagervarer
  • 14 dages returret
Snowboards

Snowboard er en nyere vinterdisciplin, som vinder hastigt frem. Før i tiden var det ikke lovligt eller anset at stå på snowboard på de store skisportsdestinationer. Dette har ændret sig en del. Nu er snowboardparker begyndt at blive mere og mere udbredt i skiområderne.

Når du begynder at stå på snowboard, skal du først finde din stil. Herunder board-, støvle- og bindingstype.

Der er 3 kategorier af boards. Freestyle, freeride og alpin. De mest almindelige er freestyle og freeride. Af støvler er der groft sagt 2 slags. Bløde og hårde. De bløde støvler minder meget om "moonboots" og de hårde støvler ligner meget en alpin skistøvle. Til de bløde støvler bruger man en skal-binding og til de hårde en pladebinding.

Som hovedregel siger man, at boardet skal være mellem skulder og hagehøjde. Nybegyndere og freestylere vælger gerne et kortere board, da dette er nemmere at styre/dreje. Et længere board er til gengæld bedre til at køre offpiste/ i dyb sne, eller hvis man vil køre hurtigt.

For mange kan "snowboardsproget" være ret indviklet. Der er mange fagudtryk og indforståede termer. For at gøre det let at forstå og vælge det rette board, er der forklaringer under hvert board, så man kan få et lidt større forståelse for, hvad det kan og er lavet af.